Loading ...
Openingstijden Maandag t/m zondag

Wij werken uitsluitend met GGD / RIVM goedgekeurde testen en heeft u met een kwartier de uitslag.

Wilt u heel snel weten of uw bedrijf / personeel besmet is met het Corona virus (ook bekend als Covid-19) of inmiddels Corona heeft gehad? Maximacare komt naar uw bedrijf toe en biedt u op uw bedrijfslocatie de mogelijkheid om daar snel en betrouwbaar uitsluitsel over te krijgen. Onze goedgekeurde tests zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Uitslag binnen 15 minuten

Doorgaans betekent testen: wachttijden en verplichte quarantaine totdat de uitslag bekend is. Gaat het om een werknemer van uw bedrijf, dan kost dat geld en productiviteit. En ook voor een particulier is zo’n situatie gewoon heel vervelend. Niets van dat alles bij ons.

Onze gekwalificeerde zorgprofessionals komen naar uw bedrijf en testen op uw locatie en de uitslag heeft u binnen 15 minuten na afname van de testen.

Goedgekeurde tests

Veiligheid en betrouwbaarheid gaan boven alles. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerde zorgprofessionals die de tests afnemen. De antigenen tests zijn goedgekeurd door de GGD/RIVM. Het betreft de Abbott Covid-19 antigeentest waarmee kan worden bepaald of u besmet bent met het Corona virus. Ook bieden wij de Lepu Sars CoV-2 antibody sneltest die kan aantonen of u antistoffen heeft tegen het Corona virus.

Voor particulieren en bedrijven

Voor particulieren hebben we een testlocatie in Breukelen. Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om de medewerkers op het werk te komen testen. Dat is wel zo efficiënt en kostenverlagend. U zorgt voor de ruimte binnen uw bedrijf en wij regelen de rest. Binnen een kwartier heeft u de uitslag en weet u dus vrijwel meteen hoe u uw personeel kunt blijven inzetten.

De Abbot Panbio COVID-19 Ag test

Met deze sneltest kan worden aangetoond of u op het moment van testen besmet bent met het Corona virus. Met een wattenstaafje wordt eerst wat slijm uit de neus gehaald. Hierna wordt het wattenstaafje in een applicator gedaan en binnen een kwartier uitgelezen. U kunt bij de Abbot test ook een EU reisverklaring krijgen. Bij een positieve uitslag zal onze arts dit doorgeven aan de GGD.

De Lepu Sars CoV-2 antibody test

Met deze sneltest kan worden aangetoond of u antistoffen tegen het Corona virus heeft. Deze antistoffen zijn vanaf 6 á 7 dagen na contact met het virus, meetbaar in het bloed. Een positieve uitslag betekent dat u besmet bent (geweest) met het Corona virus. Door middel van een klein vingerprikje wordt een druppel bloed afgenomen. De druppel wordt op een applicator aangebracht en binnen een kwartier uitgelezen.

Geïnteresseerd voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie of meteen al een afspraak maken? Klik dan op onderstaande, oranje button.

Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Want wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt weten waar u aan toe bent. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.